4. Sökoptimering (SEO) 

Snyggt, din 1:a sida är nästa färdig, det är bara en liten men viktig justering kvar. För visst vill du att din produkt eller tjänst skall hittas enkelt när någon söker och gärna rankas högt i Googles sökfönster?

1. I Snowfire-baren så i toppen av din sida efter dina "breadcrumbs*" så ser du en kebab (tre prickar). Välj Namn och SEO. (bild 1).


2. Under titel skriv in den rubrik som kan locka just besökare till din sida. Under beskrivning så lägg in några meningar om vad sidan handlar om. I sökfönstret hos Google m fl. så drar välskrivna metatexter mer besökare till din sida. 

* "Breadcrumbs" (det finns tyvärr inget bra namn på svenska för detta ännu) är ett snabbt navigeringsschema som visar var du är på webbplatsen. Du kan enkelt klicka dig runt här för att återvända till en plats du varit tidigare eller se hur din sida är relaterad till andra sidor.

Redirecta länkar som visar 404:a

Flyttar du en sida från t ex Wordpress till Snowfire och byter namn på sidorna, eller helt enkelt väljer att strukturera om och ta bort sidor så behöver du redirecta dessa. I Snowfire gör du det enkelt med vårt redirectverktyg. Här kan du läsa mer om hur du gör. Det är bara att följa stegen.